Om oss

Sol & Vind på Österlen AB är stolta över att vara en del av Österlengruppen, med rötter i det välrenommerade företaget Plåt på Österlen. Med en gedigen bakgrund inom takbranschen, har vi en oslagbar kunskap om tak och tätskikt. Vi vet hur viktigt det är med kvalitet och hållbarhet, särskilt när det kommer till ditt hem.

Som premium återförsäljare av Nibes solcellssystem och i nära samarbete med den lokala grossisten Solelsgrossisten, strävar vi efter att erbjuda villaägare, lantbrukare och företag trygga och professionella installationer Med en stor variation av produkter.

Med vår butik centralt belägen i Tomelilla, erbjuder vi inte bara produkter utan även en personlig och närvarande kundsupport. Vårt team är passionerat om att inspirera och vägleda våra kunder.

Vi tror starkt på att varje individ kan göra en skillnad genom att göra medvetna och hållbara val.

Det är denna övertygelse som ligger till grund för Sol & Vind på Österlen AB:s vision och värderingar.

Efter att ha sett bristande installationer på tak inom branschen, ville vi skapa det företag som vi själva skulle vilja anlita för en så viktig investering som solceller.

Vi är stolta över den företagskultur vi har byggt upp, inte bara inom Sol & Vind på Österlen, utan även inom våra systerföretag som Plåt på Österlen och Österlenspisar.

Vår mission är att bidra till positiv förändring i vår närmiljö – på riktigt!

© 2024 Sol & Vind på Österlen
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket